Prenova hiše LD

Dela so še v teku.

Kavč Polonca

Na željo naročnika smo oblikovali sedežno garnituro ... poimenovali smo jo Polonca.

Dom slovenskega oblikovanja

www.ifeeldesign.si Avtor fotografij: Janez Marolt

Pop-Up Flat Berlin

Pop-Up Flat I feel design je projekt, kjer smo prenovljen interier stanovanja iz strani slovenskih arhitektov v središču Berlina, za krajši čas opremili s slovenskimi oblikovalskimi izdelki.Obiskovalci so za čas obiska postali »prebivalci in souporabniki« prostora. Vse izdelke so lahko preizkusili in se s tem po bližje spoznali s slovenskimi izdelki in posledično s slovenskim oblikovanjem. Izbrane slovenske oblikovalce in podjetja smo povezali pod skupnim imenom I Feel Design

Preberi več ...

RONDELA - MODULAR arhitekti

Avtor fotografij: Rok Avsec

Hotel Park

V hotelu Park v Ljubljani smo se lotili preoblikovanja hodnikov. Rdeča nit je bil park kot tak, ter krajinski parki po Sloveniji. V pritličju smo želeli dati prostoru večjo globino, lahkotnost in ustvariti vzdušje parka. V vseh naslednjih nadstropjih smo predstavili po en krajinski park ujet v okvir svetlobe in lesa.

Spalnica H

V prostoru velikosti 3,6 m x 2,4 m smo si s stranko zastavili ustvariti spalnico z zakonsko posteljo, omarami za oblačila in pisalno mizo. Bele površine pohištva smo le na določenih mestih zamenjali s toplino brezovega les in vogale zamenjali s poševninami. Spalnica je v izdelavi.

Stanovanje SGPG

Za mlado družino smo izvedli projekt notranje arhitekture, kjer smo na novo določili razporeditev in zasnovo prostorov, ki zadostuje potrebem štiri članske družine. V obstoječi dvo družinski stanovanjski hiši smo preuredili dve etaži in vse skupaj povezali v funkcionalno stanovanjsko enoto.

Idejna zasnova letnega vrta DRAM

Letni vrt sledi obstoječim oblikovnim elemetom prostora in ga s svojo zasnovo nadaljuje in nadgrajuje. Obstoječi tlak, ki obdaja park se nadaljuje preko glavne peš poti obravnavanega območja. Pokriva vse glavne smeri komunikacije v prostoru in površino na kateri stoji dram "box". Betonski tlak iz smeri kavarniškega objekta mehča leseno teraso letnega vrta, ki se s svojo smerjo letev navezuje na obstoječo fasado bližnje poslovne stavbe. Uporaba lesa se nato nadaljuje v obliki elementov

Preberi več ...

Hiša DJO (delna prenova)

Želja naročnika je bila osvežitev notranjih prostorov. Prenovo smo namenili vetrolovu, hodniku s stopniščem in zgornji kopalnici. Sedaj nam nova bela vhodna vrata odprejo pot v vetrolov s keramiko velikega formata, betonske barve, ki se zaključi s steklenimi drsnimi vrati, ki drsijo po aluminijastih vrtečih se kolesih. Skozi vrata vstopimo v hodnik, ki je osvetljen z novimi svetili in dekoriran s sodobnimi grafikami. Iz hodnika vodi stopnišče z novo ograjo z vgrajeno osvetljavo, ki se

Preberi več ...