Prenova hiše LD

Dela so še v teku.

Hotel Park

V hotelu Park v Ljubljani smo se lotili preoblikovanja hodnikov. Rdeča nit je bil park kot tak, ter krajinski parki po Sloveniji. V pritličju smo želeli dati prostoru večjo globino, lahkotnost in ustvariti vzdušje parka. V vseh naslednjih nadstropjih smo predstavili po en krajinski park ujet v okvir svetlobe in lesa.

Spalnica H

V prostoru velikosti 3,6 m x 2,4 m smo si s stranko zastavili ustvariti spalnico z zakonsko posteljo, omarami za oblačila in pisalno mizo. Bele površine pohištva smo le na določenih mestih zamenjali s toplino brezovega les in vogale zamenjali s poševninami. Spalnica je v izdelavi.

Stanovanje SGPG

Za mlado družino smo izvedli projekt notranje arhitekture, kjer smo na novo določili razporeditev in zasnovo prostorov, ki zadostuje potrebem štiri članske družine. V obstoječi dvo družinski stanovanjski hiši smo preuredili dve etaži in vse skupaj povezali v funkcionalno stanovanjsko enoto.

Hiša DJO (delna prenova)

Želja naročnika je bila osvežitev notranjih prostorov. Prenovo smo namenili vetrolovu, hodniku s stopniščem in zgornji kopalnici. Sedaj nam nova bela vhodna vrata odprejo pot v vetrolov s keramiko velikega formata, betonske barve, ki se zaključi s steklenimi drsnimi vrati, ki drsijo po aluminijastih vrtečih se kolesih. Skozi vrata vstopimo v hodnik, ki je osvetljen z novimi svetili in dekoriran s sodobnimi grafikami. Iz hodnika vodi stopnišče z novo ograjo z vgrajeno osvetljavo, ki se

Preberi več ...

Prenova stanovanja ATK

Projektna naloga je bila s čim nižjimi stroški obnoviti stanovanje ter povezati dnevno bivalne prostore v smiselno celoto, kar smo dosegli z izdelavo preboja in vgradnjo jeklene preklade. V otroški sobi in spalnici smo ohranili in hkrati tudi obnovili obstoječi hrastov parket, medtem ko smo v hodniku in dnevnem prostoru s kuhinjo ter jedilnico položili pvc talno oblogo. Izvedli smo menjavo vseh notranjih vrat, ki so bila izdelana po meri, saj smo vsa vrata povišali. Pohištvo je bilo v

Preberi več ...

Prenova stanovanja JŽ

Stanovanje smo arhitekturno posodobili predvsem na delu dnevno bivalnih prostorov. Povečali smo prostor, v katerem so jedilnica, kuhinja in dnevna soba, tako da smo steno z oknom v dnevni sobi zamaknili proti balkonu in jo nadomestili z veliko panoramsko steno, s čimer je prostor postal ne samo večji, ampak tudi svetlejši. Dodatno razširitev smo dosegli s povečanjem prehoda med jedilnico in dnevno sobo in v isto steno vgradili še kaminski vložek, ki poskrbi za domačnost in

Preberi več ...

Stanovanje DLV

Stanovanje DLV je bilo projektirano tako, da je dostop do vseh prostorov preko centralnega hodnika, iz katerega vodi dodatno stopnišče kot vertikalna komunikacija do mansardnega dela, kjer se nahaja spalnica in kopalnica. Stanovanje tvori še delovni kabinet, otroška soba, druga kopalnica in večji dnevno bivalni prostor, ki z balkonoma ponuja prijetno bivalno vzdušje.